News & Events

24.11.2018

Exclusive

URIME 28. NËNTORI. DITA E FLAMURIT DHE E PAVARËSISË. DITA E RILINDJES TONË KOMBËTARE.

Të dielen filluam që edhe ne në mënyrë të organizuar të shënojmë ditët e shenjëta kombëtare. Të bashkuar në një ambient familjar kaluam momente shumë të mira.


Faleminderit për pjesëmarrje në aktivitetin tonë për nderë të 28 Nëntorit.

Shpresojm që jeni nda të knaqur me festen tonë të parë. Festa e radhes do të jet edhe më e mirë 😊

Një falenderim të veqant për ndihmësat dhe DJ Kliti-n.

FOTOGALERI

AKTIVITETET E ARDHSHME

 


 
 

Albanischer Verein Wetterau e.V.

 

Der Verein verfolgt ausschließlich und unmittelbar gemeinnützige Zwecke im Sinne des Abschnitts „Steuerbegünstigte Zwecke" der Abgabenordnung (AO).

 

Kontakto kryesin e shoqates

 

Altin Hamiti

Wintersteinstrasse 7

61169 Friedberg

 

T.  +49 162 430 434 5

E.  info@albanischer-verein-wetterau.de

W. www.albanischer-verein-wetterau.de