News & Events

29.02.2020

Exclusive

FESTA E SHOQATËS PËR NDER TË PËRVJETORIT TË PAVARËSIS TË KOSOVËS


Të bashkuar në një ambient familjar kaluam momente shumë të mira.


Faleminderit për pjesëmarrje në aktivitetin tonë.

Shpresojm që jeni nda të knaqur me festen tonë të parë.

Një falenderim të veqant për ndihmësat dhe këngëtarët Ngadhnjim Bytyqi dhe Alfred Mersini.

FOTOGALERI