News & Events

29.02.2020

Exclusive

FESTA E SHOQATËS PËR NDER TË PËRVJETORIT TË PAVARËSIS TË KOSOVËS


Të bashkuar në një ambient familjar kaluam momente shumë të mira.


Faleminderit për pjesëmarrje në aktivitetin tonë.

Shpresojm që jeni nda të knaqur me festen tonë të parë.

Një falenderim të veqant për ndihmësat dhe këngëtarët Ngadhnjim Bytyqi dhe Alfred Mersini.

FOTOGALERI

AKTIVITETET E ARDHSHME

 


 
 

SKG Albanischer Verein Wetterau Friedberg e.V.

 

Der Verein verfolgt ausschließlich und unmittelbar gemeinnützige Zwecke im Sinne des Abschnitts „Steuerbegünstigte Zwecke" der Abgabenordnung (AO).

 

Kontakto kryesin e shoqates

 

Enis Loga

Florstädter Str

61169 Friedberg-Ossenheim

 

T.  +49 171 2374568

E.  info@albanischer-verein-wetterau.de

W. www.albanischer-verein-wetterau.de